Främlingsfientliga SD får stöd av Alliansens väljare

Våra vänner
Sverigedemokraterna satsar betydligt större summor på sin valkampanj nästa år än vad Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet gör. Flera miljoner kronor går till reklam i TV 4.

”I dag inleds Sverigedemokraternas landsdagar, partiets högsta beslutande organ, i ett av partiets starkaste fästen i Skåne. Egentligen skulle det hållas i Göteborg, men partiet hittade inte någon som ville hyra ut sina lokaler. I stället blev det Ljungbyhed i Klippans kommun, där SD fick 7,5 procent av rösterna i förra riksdagsvalet.

Partiet kommer att hålla ett valkonvent i mars nästa år, då vallistor och valmanifest ska klubbas, men helgens landsdagar blir en viktig valupptakt. SD uppger att de i årets EU-parlamentsval och kyrkoval och nästa års riksdagsval totalt har en budget på 20 miljoner kronor inom riksorganisationen.

– Av de 20 miljonerna satsas 19 inför nästa höst. Det säger något om hur vi prioriterar, säger partiledaren Jimmie Åkesson.

SvD:s genomgång visar att Sverigedemokraterna har mer pengar till sitt förfogande i valrörelsen än tre av riksdagspartierna. MP räknar med sju miljoner, V med nio. KD har inte bestämt än, men använde 11–12 miljoner förra valrörelsen.

I riksdagsvalet 2006 låg SD:s valbudget på nio miljoner kronor. Partiet fick då mandat i 144 kommuner, vilket bidragit till att budgeten för 2010 fördubblats:

• Runt 5 av de 19 miljonerna kommer från lokalföreningarna, uppger SD. Partiet slussar stora delar av det kommunala partistödet direkt till centralorganisationen.

• Ytterligare runt 5 miljoner är medlemslån – medlemmar kan få tillbaka dem med ränta efter valet.

• 3–5 miljoner är donationer. En ensam donator uppges ha gett ett miljonbidrag.

• Eftersom SD fick över 2,5 procent i förra riksdagsvalet får de även statligt partistöd. Det senaste året uppgick det till 999 900 kronor.

• Medlemsavgifter ger också inkomster”.

Bland de som sympatiserar med den borgerliga alliansen ställer sig 42 procent positiva till ett samarbete, en något större andel än de som röstar på de röd-gröna. Av dem tycker 30 procent att ett samarbete är rätt.

– De andra partierna säger ju att de inte vill samarbeta, eller också säger de ingenting. Jag är ganska övertygad om att folk vill ha ordning och reda i vårt parlament, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson till Expressen.

Tråkig nyhet när man ser att rasisterna i SD har fullt med pengar så dom nu kan sprida sina hatiska åsikter om våra fina invandrare.

Mer skrämmande är nästan att 4 av 10 väljare som tillhör Alliansen vill se ett samarbeta med detta främlingsfientliga och rasistiska parti.

För oss Socialdemokrater innebär detta att stora delar av alliansen och dess väljare tyvärr också tillhör rasisterna i vårt samhälle.

Vi socialdemokrater har i snart 30 år arbetet stenhårt för att göra livet bättre för alla invandrare (framförallt muslimer) det mänskliga samhälle vi byggt upp skall nu raseras av ett stort gäng politiker med rasistiska åsikter som inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle.

SD har vidare en bidragsgivare som skänker miljoner, troligtvis rör det sig om nazister som nu hjälper rasisterna i in riksdagen.

Det mest demokratiska vi kan göra är att stoppa SD till varje pris. Neka dom reklam och övrig tv tid, stoppa tidnings annonser.

Vi uppmanar även Posten att vägra dela ut deras rasistiska reklam.

Låt dom tyna bort i sitt eget skit, ta ingen debatt med rasisterna det gynnar inga andra än dom själva. Ge oss socialdemokrater makten 2010 så lovar vi att motarbeta och göra allt för tvinga tillbaks dom bruna hoten under den sten dom kom ifrån.

Vi lovar även att satsa runt 20 miljarder i förorterna så våra invandrare kan få ett bättre liv fler fritidsgårdar dagis fotbollsplaner och mycket mer. Invandrarna är oerhört viktiga för oss svenskar om vi skall klara av att ha en bra levnadstandard framöver.

SD:s valbudget större än KD, V och MP

4 av 10 vill ha samarbete med SD

Annonser

14 svar

 1. Är det inte mer skrämmande att större delen av SD’s väljare kommer från just vänsterblocket?
  Ja, du försöker säkert svamla ur dig att det är värdekonservativa KD:are som går till SD men det stämmer inte. Läs på så ser du att de i huvudsak kommer från vänsterblocket.

  Kritisera gärna alliansväljarna för att de anser att det är ok att samarbeta med alla partier, som på ett demokratiskt sätt valts in i riksdagen, men kritisera då ännu hellre det egna blocket för att tappa så mycket väljare till just SD:

  Skulle inte så många av just vänsterblockets väljare gå till SD så skulle det inte vara aktuellt för något parti att eventuellt behöva samarbeta med SD,

 2. ”Främlingsfientliga SD” denna blogg är ju verklighets frånvarande

 3. Du skriver att stora delar av väljare till alliansen och i viss mån alliansen själva är rasister. Du skriver också om brunskjortor och nazister, och vill och försöker få (SD) till ett nazi parti.
  Jag tycker du är ute på djup vatten och det känns obehagligt och olustigt att du inte verkar ha nån koll på läget alls.

  (S) samarbetade och slickade Nazisterna i röven under hela perioden då Adolf var ledare. Nazisterna samarbetade med muslimerna och dom stred på Nazisternas sida. Muslimerna och nazisterna ville ju ha bort judar, kommunister, zigenare, homosexuella och handikappade. (SD) är ju ett Israelvänligt parti, så inte finns det något antisemitism där inte!! (SD) har vad jag vet och läst aldrig utalat sig hatiskt mot etniciteter.

  Medan fortfarande är stora delar av (S)+(V)+muslimer antisimiter, så sent som i början på året demostrerade (S)+(V)+ muslimer mot Israel och viftade med skyltar med Nazikors, Det borde du veta,eller hur? med andra ord hur kan du få (SD) till något Naziparti när du själv genom (S) är verksam Nazist i såfall? för (S) ligger ju närmare nazism än (SD)+(M)+(FP)+(C).
  Däremot var ju (KD) ett stort stödparti när det begav sig för över 60 år sedan, dom är ju fortfarande mer konservativt parti än (SD)
  Hur förklarar du detta?

  Att ett parti som (SD) vågar ta upp ett problem som dom flesta tycker, nämligen att massinvandringen inte är ett lyckat exprement längre. För kan du nämna 5 länder där det mångkulturella samhället lyckats utan bråk, inbördeskrig och konflikt?

  Jag är inte någon sympatisör med (SD), utan har röstat på (S) alla val tidigare. Men jag vill inte blunda för verkligheten, yttrandefriheten och demokratin.

 4. Du skribent, plocka upp ditt huvud ur påsen!

  ”Vi socialdemokrater har i snart 30 år arbetet stenhårt för att göra livet bättre för alla invandrare (framförallt muslimer) det mänskliga samhälle vi byggt upp skall nu raseras av ett stort gäng politiker med rasistiska åsikter som inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle.”

  Varför ska speciellt muslimer ha det bättre än andra invandrare i Sverige? Är du kanske muslim själv och därför säger detta? Då kan jag förstå det. Men jag tror inte att alla socialdemokrater håller med dig. Jag känner ganska många, ska du veta.

  Du vill satsa 20 miljarder på … slafsehafsaktiviteter i förorterna – satsa dem på att lära de omhuldade muslimerna svenska språket istället och vad som krävs av dem när det gäller skyldigheter mot det svenska samhället. Eller menar du att de bara har rättigheter och inga skyldigheter? Då är du ingen sann socialdemokrat, det ska du veta.

  Nej, detta kan verkligen inte vara några verkliga socialdemokraters blogg! Någon måste ha intagit den för att förnedra SAP – så sant att jag utan medlemskap har röstat på S under så många år … Jag tror inte mina ögon … Eller har någon häll gift i ert morgonkaffe? Vad ska man tro?

 5. Avundsjuka gossar är oftast sossar

 6. Ja, ni har under säkert 30 år , som du säger fört en politik som faktiskt vill göra Sverige till ett mångkulturellt samhälle utan att klara dennna uppgift. Resultatet ser vi nu hur det har gått. Inte ens alliansen kan rubba på detta olyckliga förhållande. Intrigeringen har ju för tusan inte fungerat alls. Ska vi fortsätta på den vägen måste det till olika lagar som bättre styr invandrarna och att de förstår att de måste ”ta seden dit de kommer”. Är det så svårt att vi gemensamt kan hjälpas åt med nämnda, för som det är nu kan vi väl inte fortsätta?.
  De förslag som här ska göras mot SD hör inte hemma i en demokrati och jag blir upprörd när jag läser hur ni föreslår man ska hantera SD. Är det försvarbart i en demokrati – svaret är NEJ!

  • När det handlar om rasistiska Sd då anser vi att det är legitimt att bortse från demokratin.

   Dom måste stoppas och det måste hända nu, vi vill inte se dessa hemska rasister i riksdagen.

 7. Hahah, underbart!

 8. Vad ironiskt att du kallar SD främlingsfientliga och samtidigt postar en bild på Mona Sahlin tillsammans med tre kvinnor som med sin huvudbonad stödjer ett ytterst kvinnofientligt religiöst/politiskt system.

  Många invandrare i Sverige har flytt just från länder med påtvingat islamskt styre. Att du slänger upp bilder på en flinande Sahlin bredvid kvinnor som öppet uttryckt att de stödjer sharialagar är just främlingsfientligt. Eller att Sahlin klampar runt i moskeer på studiebesök och gullar med kända shariaförespråkare. Och inte minst extremt fientligt mot de invandrare som flytt dessa regimer.

  Det är sådana som DU som är problemet.

  Det är sådana som DU och ditt islamistkramande parti som är just främlingsfientliga.
  Och kvinnofientliga.
  Och demokratifientliga.

  Inte Jimmie Åkesson.

  Läs på innan du öppnar käften. Det blir så jävla pinsamt för dig annars.

  Mvh En andra generations invandrare.

 9. Vänstern vinner över Alliansen i riksdagsvalet 2010. Men tyvärr så kommer Sverigedemokraterna in. Och Reinfeldt bildar en minoritetsregering, det funkar om han slänger åt SD en främlingsfientlig godbit då och då.

 10. Vad gör att just muslimer är viktigare än andra invandrare? Varför diskiminerar ni alla andra genom att arbeta främst för muslimer?
  Och hur kan ni ha mage att samtidigt stå för jämställdhet mellan könen och värna om Islam samtidigt? Har ni någon som helst aning om vad Islam står för? Islam är ett större och värre hot mot mänskligheten än Nazism någonsin var. Och nej, jag är inte rasist, jag diskriminerar ingen ”ras” jag kritiserar en totalitär, kvinnoförnedrande bakåtsträvande hotfull politisk och religiös ideologi. Jag är heller inte främlingsfientlig, för jag är inte fientlig mot någon främling utan mot en ideologi och vad den står för. Jag avskyr idéen Islam, inte muslimer.

 11. Det handlar inte om rasism bara för att man vill diskutera invandringspolitiken. Det finns tydliga problem i Sverige. Detta kan inte få fortsätta. När inget etablerat parti vill ta tag i detta så återstår bara SD. Jag är inte rasist, jag känner invandrare och mina barn har kompisar med utländsk härkomst. MIna vänner och mina barns kompisar har anpassat sig efter den svenska livsstilen. Jag tycker att Sverige ska ta emot flyktingar. Jag tycker bara att Sverige tagit emot för många och att det inte har varit en lyckad politik. jag tycker att invandrarna ska anpassa sig efter majoriten i Sverige, dvs etniska svenskar.Detta bara för att det inte ska uppstå olika minoriteter som misstror andra grupper. För Sveriges bästa måste alla invandrare anpassa sig efter den norm som finns i sverige. annars så förändras Sverige. Idag är redan Sverige förändrat, jag vill inte det. Det är bara att läsa tidningar, se på nyheter på TV. Sverige är nästan ett nytt Mellanöstern.

 12. Den här bloggen är härmed anmäld. Blogganvändaren utger sig för att representera Socialdemokraterna och skriver åsikter som inte stämmer överens med partiets. Det kan leda till förtal. Ägaren till bloggen gör sig själv en tjänst i att avregistrera bloggen, innan det avslöjas vem det är som står bakom den.

  Mvh,

  Elisabeth A.

 13. Klart vi är socialdemokrater.

  Vi står alltid upp för Sveriges alla muslimer i vått och torrt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: