Främlingsfientliga partier trycks tillbaks med kraft

”Den rödgröna oppositionen har skaffat sig en statistiskt säker ledning över alliansen i SvD/ Sifos väljarbarometer för oktober. Elva månader före valet når också Sverigedemokraterna sin högsta notering någonsin med 4,7 procents stöd bland väljarna, men ökningen ligger inom felmarginalen.

Jämfört med mätningen i september har inget parti rört på sig så mycket att man kan kalla det en signifikant förändring. Däremot har alltså Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet tillsammans ökat till 49,2 procent mot den borgerliga alliansen som backat till 44,4 procent.

För en månad sedan hade de rödgröna ett försprång på 3,4 procentenheter, men gapet har nu ökat till 4,8 procentenheter. Det innebär i sin tur att det finns en statistiskt säker skillnad mellan blocken där oppositionen just nu har 280000 fler väljare bakom sig än regeringspartierna.

Kristdemokraterna är åter över riksdagsspärren på 4 procent”.

Nu mår vi socialdemokrater underbart, dagens undersökning visar med eftertryck att svenska folket vill ha en röd grön regering.

Nu kan inte främlingsfientliga Sd hjälpa främlingsfientliga alliansen att sitta kvar i fyra till.

Gemensamt med våra vänner Vänsterpartiet samt Miljöpartiet skall vi ta fram en flykting- och migrationspolitik som självklart skall göra livet lättare för alla som vill komma hit och leva i ett fredligt land där vi månar om våra invandrare.

Utanförskapet som alliansen skapat kommer vi att radera ut helt och hållet genom att vara generösare mot alla ny-svenskar.

Om vi gemensamt samarbetar och tar fram en plan för alla invandrare och låter muhammed få jobbet före sven och karin så kommer dom snabbare in i vårt samhälle.

Om vi får en ny chans att leda landet!! då lovar vi att satsa allt på att integrera invandrare. Vår politik gör på sikt att bilbränder och våld blir utraderade, problemet idag heter alliansen och Sd, vi får inte ge våra invandrare skulden för något som dessa partier ställt till med.

Stärkt ledning för de rödgröna

Socialdemokraterna kommer att gå till val på en i alla fall delvis gemensam flykting- och migrationspolitik

Oppositionen har 280 000 fler väljare bakom sig än den borgerliga alliansen

Alliansen tappar rejält i två opinionsmätningar

Annonser

8 svar

 1. Skönt att vårt rödgröna samarbete har en klar ledning inför valet. Skönt också att Sverigedemokraterna inte får vågmästarroll.

  Vi måste med kraft bekämpa SDs förslag om att utvisa utländska våldtäktsmän. Det är bara i Sverige som utländska våldtäktsmän kan få en human och människovärdig behandling inom kriminalvården. I våra rödgröna arbetsgrupper kommer det inom några månader att diskuteras om vi kan ge samtliga utländska våldtäktsmän permanent uppehållstillstånd för att bättre kunna ge dem adekvat vård.

  • Torkel hoppas du skämtar lr är du helt hjärndöd???????

  • Jag håller med, för det är vårat ansvar att ta hand om alla våldtäktsmän på denna jord.
   I vår roll som moraliskt supermakt och bror duktig så måste via axla detta ansvar, för vi har det ju för bra om man jämför med andra länder, då måste man kunna tåla lite också.
   Vi borde skämmas för att vi har det så bra här, när det finns andra som lider, vi måste ta in mer brottslingar och våldtäktsmän så att vi jämnar ut balansen och slipper skämmas.
   Först när Sverige har blivit totalt söndertrasat som valfritt land i mellanöstern, först då kan vi slappna av och sluta skämmas.

   Hellre att en svensk flicka blir våldtagen än en afghansk, den svenska fickan kan ju få adekvat vård, vilket den afghanska inte har möjlighet till.
   Vi man göra omelett måste man krossa några ägg………

 2. Helt rätt, Sd skall stoppas kosta vad det kosta vill. Men ni borde dämpa er en aning annars gynnar bloggen Sd.

  Sedan måste alla socialdemokrater stoppa era medlemar som har tydliga antisemtiska åsikter, det missgynnar er att visa ert judehat.

  S fore ever.

 3. Hoppas nån våldtar din syster å mamma Torkel.
  Du behöver ju vård..

 4. Hahaha x,D
  Först åg jag blogg-avataren, bestående av en Sahlin med slöja. Då var jag ganska säker på att detta är en ironisk blogg. Men sedan blev jag osöker. Saker som ”Nu kan inte främlingsfientliga Sd hjälpa främlingsfientliga alliansen att sitta kvar i fyra till”, skulle vilken korkad sosse som helst, kunna skriva. Men sedan läste jag ”Om vi gemensamt samarbetar och tar fram en plan för alla invandrare och låter muhammed få jobbet före sven och karin så kommer dom snabbare in i vårt samhälle”, och blev åter säker på att bloggen är ironisk :,D

 5. ” … det missgynnar er att visa ert judehat.”

  Nej, inte ska socialdemokrater visa sitt judehat! Ha, där avslöjade ni er – ni är judehatare och muslimbefrämjare av stora mått.

  Avslöjade!

  Nu ska Sverige som varit neutralt och oberoende i århundraden bli muslimskt. Ni har sagt det!

  Och varför?

  Först lura de äkta gamla socialdemokrater som stöder SAP år efter år och röstar rött i tron att det trygga gamla Sverige ska komma tillbaka. Sedan lura resten av svenska folket att den svenska kassakistan är bottenlös och att den räcker till all världens fattiga. Och till sist lura alla muslimer att hela Sverige ska bli muslimskt och mer paradisiskt än det redan är för dem … bara de röstar fram SAP till makten.

  Detta är mer än ett svek – det är ett landsförräderi. Sanna mina ord!

 6. Tack vare er Socialdemokrater ska jag för första gången i mitt liv rösta på SD! Ni och era gelikar har kört folkhemmet i botten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: