Stoppa rasisternas bruna mål

Nu måste vi gemensamt göra allt som står i vår makt så SD stoppas. Detta rasistiska parti med bruna stöveltrampare skall aldrig få möjligheten att bli ett Riksdagsparti.

Vi socialdemokrater ställer alltid upp för människor som har det svårt (framförallt för muslimer). Det är inte muslimerna fel när bränder och gängbildningar skapas i förorterna, problemet är utanförskap,rasistiska värderingar och främlingsfientlighet av för många svenskar.

SD:s ständiga försök att svartmåla Islam och muslimer är under all kritik, islam är i sig en fredlig religion liksom muslimerna.

När vi 2010 vunnit valet och Mona är vår nye statsminister, då lovar vi att alla invandrare skall få det bättre.

Nya fritidsgårdar, träningshallar, bättre boende, högre bidrag och upprustade områden har prioritet när vi tillträder.

Dessutom kommer vi att se över rasistiska bloggar och se om det finns en möjlighet att förbjuda dom på sikt. Vi måste få ett slut på deras möjligheter att sprida lögnar och förtal om framförallt muslimer.

Hjälp oss att stoppa rasisternas (SD) och deras bruna agenda, även en del moderater tillhör samma grupp (rasister) Vellinge moderater har visat sig föra en politik som till mångt och mycket är stulen från just SD. Arbetslösheten bland invandrare är hög, men fram till dess vi löst just det problemet så skall dom ha högre bidrag bättre boende m.m.m.

Vi skall värna om våra invandrare och välkommna dessa med öppna armar.

SD klart över riksdagsspärren

Stoppa rasisterna

Rekordresultat för SD

Annonser

25 svar

 1. äntligen ett parti som tar ställning Mona ne väx upp sosse som har vänt e jag

 2. Tråkigt att du lämnar oss, men vi behöver inte personer som dig med rasistiska åsikter.

 3. Att inte ha samma åsikt om invandring, som mer eller mindre okontrollerat, med påtvingande att acceptera de kostnader detta för med sig är inte att vara rasist och brunskjorta. Det är onekligen ganska trist att höra hur snart alla invandrare är kränkta och vi som byggt vårt land skall stå tillbaka och acceptera nya glåpord från de invandrade med sossarna som kör.
  Försök inse att politiken med invandring är fel. Sätt ett temporärt stopp. Varför invandra inte någo till Ryssland eller Ungern etc.

  • Vi som byggt vårt land skriver du?

   Du har inte ensamrätt till landet Sverige. Vi skall alltid värna om flyktingar och invandrare, vi mår alla bättre av mångkultur och dess härliga gemenskap.

   Ta av dig brunskjortan och bli en av oss.

  • Varför just ungern? Vid nästa val kommer ett nationalistiskt parti och segra där, ungerska motsatsen till SD, och ungern ger inte massa bidrag till invadrare, så det brister där!

 4. Nu får det banne mej vara nog med rapportering om Sverigedemokraterna. Vi måste istället göra allt för att hjälpa världens alla muslimer. Jag föreslår följande:

  1. Permanent upphållstillstånd för alla som är muslimer, utan restriktioner.
  2. Ekonomiskt stöd till alla kommuner så att de kan bygga fler moskéer.
  3. Sänkta straff för invandrare som begår brott.
  4. Ett extra statligt partistöd till de partier som vill motarbete främlingsfientlighet.
  5. Minst hälften av alla statsråd ska ha utomeuropeisk bakgrund.

  Om jag får bli lite personlig så hoppas jag att Mona Sahlin blir statsminister år 2010.

  • Härligt, är som ljuv musik när du vill värna om dessa stackare som har det så svårt. Håller med dig i varje litet ord som du skriver.

   • Är detta en socialdemokratisk blogg så är socialdemokraterna ett islamistiskt parti. Att nämligen föreslå straffunderlättning för muslimer och invandrare, är för det första att sätta sig över grundlagen och för det andra att förbereda för en framtida muslimsk härskarelit. Världen är full av motsvarigheter och exempel finner vi i Iran, Saudiarabien, Indonesien där icke-muslimer förföljs och betraktas som paria. Är dessa länders fascistiska regimer och djupt odemokratiska styre ett föredöme för socialdemokraterna i deras vilja att göra den växande svenska islamistiska befolkningen till lags? Ja. då måste vi räkna bort socilademokraterna som ett demokratiskt parti och istället betrakta det som ett lydparti för islamistisk världshegemoni. Skall en svensk straffas hårdare än en invandrare har den urdemokratiska devisen; ”alla är lika inför lagen” fallit som ett korthus och om sådana tankar har fått fotfäste bland socildemokraterna är dessa inga demokrater längre.

 5. Är det inte mera så att folk har TRÖTTNAT på ALLA som MISSKÖTER sig o jävlas med alla o allt????? Tröttnat på att alla lögnare o bråkstakar ska få skydd i detta land!! Av alla jag känner, BÅDE invandrare o svenskar, så är det INGEN som tycker illa om personer som är skötsamma OAVSETT ursprung!!! Men alla är så j*a trött på de som missköter sig men ändå ska svenskar o skötsamma invandrare behöva slicka dom i röva!
  Mona kommer aldrig att vinna…sossarna är tyvärr körda sålänge hon är med i bilden….tragiskt men sant!

 6. Funderar lite över en sak…VAD har sossarna för partiprogram ang invandrarpolitik????? Har inte lyckats få fram nåt om det överhuvudtaget!!!

 7. mona du är fin fin du,,fin fin du,,gilla många kultur vaför vi inte se dig mer i slöja om statsminter vill du ha slöja mer

 8. Hej
  här en brunskjorta till,,vi är många nu,,det ska ni veta helst den vänstervridna snelobbyhuverna.parasiterna
  vi sätter stopp för alla bidragstagare ordnar arbetsläger så är saken ordnad även svenskar åker in i arbl

 9. Ogillar starkt SD! hela deras politik är urbota korkad, men jag måste medge att alla andra partier har bäddat för detta.

  De har inte tagit folket på allvar. De har inte lyssnat. De har inte insett vidden av det de ställt till med.

  Själv tror jag på fri invandring, men att alla former av bidrag slopas. Det skulle stoppa floden av sk ”flyktingar” och det skulle höja kvaliteten på de som kommer per omg. Sverige har fortfarande chansen att bli ett fantastiskt land! Fortsätt tro!

  Att politikerna inte kan räkna har folket insett för länge sen. Likt en maffia har de stulit medborgarnas inkomster och spenderat pengarna på de mest korkade ting. Politiker är och förblir idioter. Förstår att det inte är de skarpaste knivarna i lådan som slår sig in på den banan eftersom yrket kommer långt ner statusmässigt och lönemässigt. kanske finns någon med bländande intellekt någonstans i sörjan av klantar men det räcker med att titta på Mona Sahlin så inser man att Sveriges största parti ( som jag röstat på sedan jag fick rösträtt) leds av en… hmmmm klant. (Göran tillbaka NU!)

  Experimentet med invandringen har misslyckats och det har alla utom de som sitter i Djursholm, Lidingö, Östermalm, Vellinge etc fått smaka på. De har tjänat på detta och alla andra förlorat. De som äger vinner på höjda skatter och priser på egendom medan den som inget har är loser.

  Jag har själv blivit misshandlad ett flertal gånger av invandrare, jag har blivit hotad, rånad, lurad, bestulen och bedragen av invandrare, men naturligtvis inte av alla, men jag fortsätter att tro på människan och tänker inte börja hata. Det har blivit en naturlig del av min vardag. Det här experimentet med invandringen har kanske kostat mig och min familj personligen minst 100 miljoner kr om man räknar sen 70-talet, men jag vill tro att det finns goda människor. man måste fortsätta tro, och vad är pengar, framtid, frihet och säkerhet?! Det kan man lätt offra för att det finns fina människor bland invandrarna. Det är en liten klick på några tiotusental grovt kriminella, och ett par hundra tusen småkriminella som förstör för alla andra. Jag tänker inte gå runt och vara rädd även om de står framför mig med vapen och tänker döda mig ifall de inte får mina pengar. Jag har också rätt att gå på samma gator som invandrarna, och det tänker jag aldrig vika av ifrån. Vi är alla lika! Gatorna är allas egendom även om man blir rånad, misshandlad och kränkt! Vi måste stå för det vi tror på. Jag tror på invandringen och därför tänker jag inte gömma mig! We shall overcome!

 10. S-såklarts artikel är inte bara en målande beskrivning av hur infekterad debatten blivit om hur stor invandring vi skall ha i Sverige, utan utgör även ett indirekt stöd till det parti den vänder sig mot. Om t. ex. någon anser att vi tagit emot alldeles för många invandrare och ej söker blunda för de problem som invandringen orsakat och samme person av ett massivt uppbåd av samtliga ledande politiker, (med media som dess lydiga redskap), blir stämplad som rasist och ”brunskjorta”, blir en röst på SD en självklarhet.

  Det är patetiskt hur politiker och media, dag ut och dag in, försöker trumma in åsikten om massinvandringens förträfflighet, samtidigt som var och en med egna sinnen och slutledningsförmåga, kommer till en motsatt ståndpunkt.

 11. ”Sänkta straff för invandrare som begår brott” Är ni helt pantade i huvudena eller? Ni säger att ni vill föra ihop folk, då får ni ta mig fan skippa att inför särlagstiftingar och särrättigheter… Dock lär väl inte erat mångkulturella kaos fungera då, men hellre det än dålig integration och assimilation….

  Jag tror att ni sossar är lite fascinerade av amerikanske ghettofilmer. Gangstrarna är ju rätt coola och de gör ju vardagen mycket mer spännande för vanliga amerikaner som har arbeten, eller hur?

 12. STOPPA KOMMUNISMENS BLODIGA HISTORIA. FÖRBJUD KOMMUNISTPARTIET

  • Ja inte bara kommunist partiet och dess blodiga historia mot miljoner oskyldiga människor utan också Socialdemokraterna med sin bruna historia.

   Läs på och upptäck vilka som hjälpte Hitler under andra världskriget i det här landet.

 13. Har du reflekterat över att vår låga och muslimernas höga nativitet i kombination med massinvandring leder till att Sverige har muslimsk majoritet senast 2050?
  Detta skrämmer folk!

  http://klartexten.wordpress.com/2009/11/12/ar-sverige-muslimskt-ar-2050/

 14. Postivare särbehandlng av muslimer! Gratis nitroglycering och krut till alla mussar. Högre bidrag till alla utom till svenskar. In med muslimerna i svenskarnas villor och ut med svenskarna till Rosengård och Rinkeby. Riv kyrkorna och bygg moskéer. Inför sharialagar. Partiprogrammet är härmed klart Måååna. Bara att kopiera. Gratis! Heja Måååna (hon med knullborgarmärket)

 15. Jaså, på 1930-talet så lade sig socialdemokraterna platt för de ”stöveltrampande bruna”! Den svenska socialdemokratiska regeringen övertalade Nazi-Tyskland, att stämpla ett J för jude i passet så, att dessa kunde sorteras bort! Inga vuxna judar tilläts att komma till Sverige förrän 1944-45!
  Dagens socialdemokrater fortsätter, att demonisera den judiska staten och knallar därmed på i de traditionella socialdemokratiska ”bruna under-skjortorna”! Naturligtvis kan man inte officiellt skylta med sina gamla ”bruna ideal” som, raslära, lobotomering och sterilisering av efterblivna, kroniskt sjuka, ”tattare”, ”zigenare”, ”lappar” och andra, enligt den socialdemokratiska raslärans profeter, mindervärda raser!

 16. stäng sd

 17. Så här ska en riktigt seriös blogg se ut. Stilistiken och syntaxen i inläggen borde kvalificera skribenterna till något motsvarande ett Nobelpris. Vilken kognitiv skärpa och briljans! Vilken analysförmåga! Jag är imponerad av dagens fjortisar.

 18. Ja, att denna blogg är en smula ironisk det fattar tom jag och det verkar mer som om ni försöker få S att se ut som de idioter de faktiskt är. More power to U…fortsätt jobba, så skänker ni sd ännu en röst.

 19. Jag skyller inte på invandrana, jag skyller på sossarna. De är ansvariga för att det här landet har gått rakt åt skogen.

  Om en röst på SD får Sossarna vakna upp och inse sitt eget ansvar, ja då är det banne mig värt att rösta på SD.

  Tack för bloggen, du lyckades ta bort de sista tvivlen jag hade att rösta på SD.

  • Du har kraftfulla rasistiska åsikter vännen. Dessutom är vi Socialdemokrater en garant för en bra framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: