HJÄLP! stoppa rasisternas framfart rösta rött

Nu måste vi alla ta oss i kragen och gemensamt stoppa Sverigedemokraternas framfart. Lilla Adolf och hans brunafläckade parti äcklar oss alla.

Ta erat förnuft till fånga och se till att vi rödgröna får möjligheten att göra Sverige till det fina land det en gång var innan borgarpacket tog över.

Är ni blinda? vem som helst ser tydligt och klart att alliansen kopierar sverigedemokraternas politik rakt av. Dom bruna söker sig till sina gelikar, äckligt och avskyvärt.

Vellinge rasisterna är nästan värre än sverigedemokraterna, SD vågar i alla fall stå för sina avskyvärda åsikter vilket framförallt moderaterna inte vågar.

Ordningen skall återställas omedelbart när valet är vunnet nästa år. Invandringspolitiken skall återgå till det den en gång var, nästan fri invandring vilket gynnar alla svenskar på sikt.

Vi måste framför allt värna om dom lite drygt 600 000 muslimerna som bor i sverige och hjälpa dessa på alla möjliga sätt.

Vårt främsta mål är att direkt efter valvinsten bygga om bl.a Fittja Rosengård Bergsjön och andra förorter. Nya fritidsgårdar, fler aktiviteter, bättre bostäder och om behov finns då är vi även öppna för fler moskeér så dom kan känna sig hemma här.

Mångkultur är vägen till framgång och en bättre värld. Ska vi uppnå vårt mål då måste ni svenskar förstå att det är enormt viktigt att stoppa de brunas mål och framfart.

Dessutom så måste alla kommuner gemensamt hjälpa till att hand om alla stackars ensam kommande flyktingbarn som lider i det tysta.

En röst på alliansen är det samma som en röst på rasistpartiet SD.

Professor Marie Demker vid Göteborgs universitet är också kritisk till övriga partiers sätt att bemöta Sverigedemokraterna. Hon har rätt men så tillhör hon också dom rödgröna (v)

Nya rekordsiffror för SD – igen

Fortsatt höga siffror för SD

Annonser

7 svar

 1. Fortsätt du och rösta på vänstern om du vill acceptera att brandmän och poliser attackeras, bilbränder varje natt, hedersrelaterad våld……..osv!

 2. När det gäller Vellinge så har alltför många missförstått det rika Vellinge. För de rika i Vellinge så saknar det betydelse om det är flyktingbarn, behandlingshem för missbrukare eller gruppboende för psykiskt sjuka. De vill bara ha dit männsikor som r som dem själva dvs rika.
  Det kallar jag inte rasism, däremot en bedrövlig människosyn.

 3. ”Professor Marie Demker vid Göteborgs universitet är också kritisk till övriga partiers sätt att bemöta Sverigedemokraterna. Hon har rätt men så tillhör hon också dom rödgröna (v)”
  Ja här är vi inte blyga inte…

 4. Rösta rött? knappast.. jag går själv från att ha röstat på sossarna år 2006 till att rösta på Sverigedemokraterna 2010. Invandring som sker är ohållbar.

 5. Instämmer redaktörn. Det brinner i knutarna på vår lilla röda stuga – folkhemmet.

 6. Bilar och andra lättantändliga saker bör eldas på vissa dagar, så att fler kan samlas och få utlopp för sitt intresse för eld.

  Tänk själv hur svårt de haft tidigare med stenhyddor och kameler som inte alls var eldfängda nog för att tillfredsställa nyfikenheten hos de högutbildade och vetgiriga nysvenskarna.

  Finns det någon fond som man kan placera pengar i och ta del av pengarna som invandringen genererar eller måste man jobba sig in i Monas inre krets?

 7. Om några är bruna så är det väl sossarna och oppositionen,landsförrädarna,som går i samma led som islamisterna/nazisterna.Men de går med stängda ögon och med vaxproppar i öronen,så de varken ser eller hör något illa från dem.
  Stackar satar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: