Om oss Socialdemokrater och muslimer

Vi Socialdemokrater kommer alltid att värna om invandrare framförallt muslimer som är världens mysigaste människor, deras mål är kärlek och fridfullhet.

Kommer undan för undan att lägga upp både gamla och nya brott som vi Socialdemokrater gjort. Vår förhoppning är att våra väljare inte dömer oss för hårt. Alla har rätt att göra fel ”från sett SD:are vill säga”

Annonser

21 svar

 1. Dom är ju mysiga i era ögon,för det är väl bara dom riktigt förståndshandikappade som ni verkar vara saom gilla rån på gamla människor,våldtäkter på era barn,förnedring av våra skolbarn.Dessa jävla gangsters som bränner upp bilar,affärer skolor. Ett bevis på att socialdemokrater är helt utan hjärninnehåll.Nu gillar ni muslimer slickar deras rövar för ni vill ha in dom i ert hemska parti.Förr gillade ni äckliga sossar att leka Gud genom rasnormer som Myrdalh kom med och som ni lärde upp Tyska Nazister att apa efter. Ni enra jävlaigt stora opålitliga hycklare allihop är lika

  • Göran! varför är du så fruktansvärt hatisk mot våra invandrare?

   Mångkultur är berikande och ger oss så mycket positivt. Problemet i dagens sverige är främlingsfientligheten.

   Vi skall ta emot alla som söker skydd, respektera det käre Göran.

   • Nej det ska vi inte. Sverige är inget jäkla dadda-land där alla ska få va välkomna och bete sig hur som helst, men det verkar ju socialdemokrater tycka.

   • Jag kan förstå att du inte har blivit upplyst om vad som pågår i Sverige. Bränder av andra människors bilar,grova rån,misshandel av både unga och äldre människor som råkar vara svenskar,gruppvåldtäkter av våra skolflickor.m.m. Det pratas och skrivs om det här i TV.Radio och media hur har du kunnat undgått att höra eller se det här. Tror du att gängen av gäster som Sahlin kalla dem betalar alla bilar,skolor m.m. som dom vandaliserar.Nej då,staten fortsätter med glada miner att bidraga till föräldrarna med våra skattepengar så dom kan foirtsätta föda barn,som kanske blir som dom redan födda. Vill ha respekt,bränner ner och kastar sten på dom jävla svennarna,det har du aldrig hört förstår jag.

 2. Denna blog är genial, haha.

 3. Alltså… Denna site är en nidsite va? Typ skämtsite som gör parodi på nyheter?

 4. Genidrag…

  Mvh
  redaktionen,
  Politiskt Inkorrekt

 5. Jag är inte övertygad… Detta är visserligen skaplig underhållning för de redan frälsta, men framför allt blir effekten att välmenande personer missar ironin, varpå de ger sig i polemik mot den inbillade meningsmotståndaren och framstår som idioter, vilket pk-fienden sedan glatt kan peka finger åt.

  Ge inte vapen till fienden.

 6. Wow.

  Ni är helt otroliga! Tack för en underbar blogg.

  Jag är så, så trött på att läsa om hemska, rasistiska, facistiska, främlingsfientliga, nazistiska SD och deras gelikar i Alliansen.

  Den här bloggen är en frisk luft i internetvärlden.

  Tack!

  😉

 7. Göran Hagberg!

  Alla bränder och andra våldsamheter som invandrare begår är ditt och dina främlingsfientliga vänners fel.

  Vi måste hjälpa invandrarna inte stjälpa dom. Den mångkultur dom erbjuder oss är underbar och på sikt kommer även du att bergipa det Göran.

  Vad gör några bilbränder? vi hör ju alltid att sverige är i stort behov av en nyare bilpark och forsätter bränderna då blir bilparken nyare.

  Göran om du vill kan sätta in pengar på http://www.muslimer.se det gör det enklare för dessa stackare om du vill hjälpa till.

 8. Sänk tonläget lite. Lägg er lite närmare verkligheten. Då kommer den här bloggen att bli riktigt läskig.

 9. Det lågkulturspråk som genomsyrar denna blogg avslöjar sverigedemokrater och därmed jämställda böss.

 10. …och där kom Håkan Larsson och besannade min farhåga. Denna blogg är ett skott i egen fot.

  • Högt snörade kängor är ganska enkla måltavlor.

   Finns det något tröttsammare än alla halvlitterata idioter som sitter och klagar på ”p-k”? Driv med Mona’s förskolelärarfasoner eller något som är _roligt_ istället!

 11. Hörru, din rasistiska mupp:

  är du för korkad för att veta att det är enligt svensk lag olagligt att utge sig för att vara en annan person/organisation/enhet/myndighet – inklusive partier, eller är du för korkad för att visualisera konsekvenserna?

 12. Ät upp din banan och koppla av muppen.

  Ps vårda ditt språkbruk när du skriver inlägg i vår demokratiska blogg.

  • Du bryter medvetet mot Svenska lagen om och om igen och det enda som du bekymrar dig för är din sårade sköra självkänsla? Och det ska vara Du som tala om mupperi…

 13. Fa*en ta er – att luras så här!!!!

  Jag gick på det! Med tanke på de sossar som jag känner ganska bra och som talar med samma tunga … DE FINNS! … trodde jag att detta var en äkta ungsossesajt! Fast jag hade mina dubier …

  Och nu har jag ägnat tid på denna sajt när det finns viktigare saker att göra.

  Skide-stövlar! Fyfyfyfy!

 14. Gud vilken bra blogg. Den slar ju alla de andra sossebloggarna.

  Hell Mona Sahlin!

 15. Nu går vi man ur huse och våltar alla färgade enmanstält på stan,så gör gubben slut på dom när han upplyses om vad som försigått. Då åker gubben in på livstid,så är vi i alla fall skyddade från dom ett tag.

 16. Jag tillägger.vi gör som dom invandrde vi kastar våra döttrar från balkongen om hon umgås med blattar inget kan bli rättvisar i likheten med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: