Främlingsfientliga partier måste stoppas

Det är jämnt mellan de politiska blocken. Sverigedemokraterna ligger över riksdagsspärren och kan bli vågmästare, framgår det av Skops senaste väljarbarometer.

Avstånden mellan blocken är 0,4 procentenheter. Regeringspartierna har stöd av 46,8 procent medan oppositionen stöds av 46,4 procent.

Sverigedemokraterna får 4,4 procent, en uppgång med 0,8 procentenheter sedan förra mätningen.

Vänsterpartiet är minst av riksdagspartierna med sina 4,3 procent, en minskning med 1,0 procentenheter jämfört med förra mätningen.

Socialdemokraterna ökar för tredje månaden i rad och har nu stöd av 33,5 procent och leder därmed med nära fem procentenheter över Moderaterna som har 28,9 procent.

Miljöpartiet är tredje största parti i undersökningen med 8,6 procent, Folkpartiet får 7,7 procent, Centern 5,5 procent och Kristdemokraterna 4,7 procent.

Undersökningen genomfördes mellan den 11 oktober och 3 november då 1 100 personer i åldern 18 till 84 år fick besvara frågan om vilket parti de tyckte bäst om i rikspolitiken.

Alla förändringar ligger inom den statistiska felmarginalen.

Skrämmande läsning, om rasisterna bereds tillträde till Riksdagen 2010 då borde ni som röstat in dom skämmas. Jimmie Åkesson har med all tydlighet visat sverigedemokraternas rasistiska inställning.

Aftonbladet, avslöjar med jämna mellanrum deras hemska inställning mot alla stackars muslimer som egentligen behöver all vår hjälp och lite till. Sverigedemokraterna måste motarbetas dygnet runt överallt där deras fula trynen dyker upp.

Vill ni väljare se ett sverige där vi gemensamt med alla invandrare bygger en fin och säker framtid? då skall ni rösta fram oss Socialdemokrater till makten igen.

Sittande regering kommer med stor sannolikhet att göra sig beroende av sverigedemokraterna 2010, stora delar av alliansen har en liknande brun iställning till invandrare.

Vi socialdemkorater kommer ej att stillasittande se på hur vissa partier ger sig på oskylidiga muslimer och drar dessa fina männsikor i smutsen. Dom har kommit för att stanna och det får ni acceptera så enkelt är det.

Dom få oegentligheter som ploppar upp bland muslimer beror till största delen av utansförskap och främlingsfientlighet. Vi skall hjälpa dom inte stjälpa dom.

Socialdemokraterna ökar för tredje månaden i rad

Annonser

4 svar

  1. Jag mår illa när jag läser följande rader från artikeln ovan ”…stora delar av alliansen har en liknande brun iställning till invandrare”. Var har ni fått detta ifrån? Är det baserat på fakta? Från vilken ndersökning kommer detta? Eller är det bara helt enkelt så att vissa personer i politikens hetta tar till SD för att misskreditera Alliansen. Jag tror (och hoppas) att den stora massan av Socialdemokrater tänker och agerar annorlunda.

  2. Stoppa importen av arbågsmentalitet för våra skattepengar nu!

  3. Kul blogg , ska genast bokmärka och rekomendera!

  4. Men vi i Sverige måste börja diskutera problemen som finns i vissa områden. Vi kan inte längre släta över det på grund av rädsla bara för att det är på tok för lätt att kalla någon rasist. Oberoende av vilken religion man har kan man inte skrika rasist för att man tycker att den egna religionen är den rätta vägen. Klarar man inte att visa den hänsynen till sina medmänniskor med annan trosuppfattning då har man som människa förlorat sin heder och respekt. inför andra människor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: